Door slijtage, vuil en transpiratie wordt de grip van een racket na verloop van tijd gladder. Gevolg is dat een racket meer de neiging heeft tot draaien en dat resulteert weer in een grotere kans op vervelende overbelastingsblessures, zoals een tennisarm. Vervang de grip dan ook tijdig.

Er bestaan 2 soorten grips voor een tennisracket. De vervangings- of basisgrip van een tennisracket en de overgrip.

  • De vervangingsgrip is de basisgrip die op het tennisracket zit op moment dat u het koopt. De vervangingsgrip vangt een groot deel van de schokken op en is daarom mede bepalend voor het uiteindelijke speelcomfort van uw tennisracket. Steeds meer tennissers ontdekken dan ook het belang van een goede vervangingsgrip.
  • Een overgrip dient over de bestaande vervangingsgrip van uw tennisracket aangebracht worden. De overgrip zorgt voor extra demping en voor meer vochtopname en verhoogt dus het speelcomfort. Gebruik een overgrip nooit rechtstreeks op het frame. Vibraties worden dan onvoldoende gedempt, wat blessures in de hand werkt.

Vervang de grip minimaal even vaak per jaar, als u uren per week speelt. Speelt u 2 uur per week, vervang dan de grip 2x per jaar!

Webshop

WebshopNeem ook eens een kijkje in onze webshop. Hier vindt u allerlei aanbiedingen.

Lees meer....

Nieuwe snaren

Nieuwe BespanningNieuwe snaren zijn er al vanaf € 14,95

Lees meer....

Uitverkoop

Binnenkort uitverkoop!Kijk ook in onze webshop voor de laatste aanbiedingen!

Lees meer....

Ga naar boven